barista

Software profesional për restaurante dhe bare.

Na kontaktoni të njoftoheni me mundësitë dhe modulet e softuerit - 044 124 640.

Klientët tanë

Garden

Restaurant Garden

Garden

Restaurant në periferi të Gjilanit me një ambient ideal.

Bonami

Restaurant Bonami

Bonami

Restaurant ekskluziv në zemër të qytetit Gjilan.

Bujana

Restaurant Bujana

Bujana

Restaurant ekskluziv në hyrje të Gjilanit.

Pojata

Restaurant Pojata

Pojata

Restaurant në periferi të Gjilanit me ambient modern.

Baresha

Restaurant Baresha

Baresha

Restaurant ekskluziv me pamje ideale të Gjilanit.

GreenValley

Restaurant GreenValley

GreenValley

Zip Line në Pogragje - Gjilan.

Labinoti

Steak House Labinoti

Labinoti

Restaurant në periferi të Gjilanit.

Peps

Restaurant Pep's

Pep's

Restaurant në zemër të Gjilanit.

Butrinti

Restaurant Butrinti

Butrinti

Restaurant eksluziv në Budrikë - Viti.

...

barista-ks.com - 044 124 640
property of ckaka3.com